Er Kahoot Gratis

Er Kahoot Gratis. Liste over alternativer til kahoot. Inn, og hvordan brukes de?

Kahoot quiz for hele familien! Komputer.no
Kahoot quiz for hele familien! Komputer.no from komputer.no

Er gratis å bruke og er ikke bare morsomt for studenter, men også sosialt, slik at de kan samhandle i den fysiske verden så vel som digitalt. Er som udgangspunkt gratis, men du kan kun tilføje op til 10 spillere til din quiz, og det er begrænset hvor mange slides og funktioner du kan tilføje. De andre applikationer er de betalte, som for deres brug skal brugerne betale penge for at kunne downloade dem.

Det Attraktive Ved Spillet Er, At Hver Deltager Kan Placere Deres Alias (Navn), Og Det Består Af Flere Spil, Hver Korrekt Svar Tilføjer Point For Brugeren Vinder Den Elev, Der Har.

Inn, og hvordan brukes de? Selvom det fungerer godt som et hjælpeværktøj til at lære børn, kahoot! Som vi siger, vil vi lave en god liste over apps, der du kan downloade direkte fra google play butik.

Er Som Udgangspunkt Gratis, Men Du Kan Kun Tilføje Op Til 10 Spillere Til Din Quiz, Og Det Er Begrænset Hvor Mange Slides Og Funktioner Du Kan Tilføje.

Leverer vi kommercielle løsninger til enkeltpersoner, skoler og virksomheder i alle størrelser. Workshop vi viser, hvordan man opretter en kahoot og præsenter forskellige muligheder for at bruge programmet. Kids på den relevante prissiden (søk etter tilgang til kahoot!

Eksempler På Brug Af Kahoot I Undervisningen:

De andre applikationer er de betalte, som for deres brug skal brugerne betale penge for at kunne downloade dem. Det ved, at formålet er at hjælpe lærere med at teste studerende og analysere deres præstationer. Join a game of kahoot here.

Du Kan Se Om Abonnementet Ditt Inkluderer Kahoot!

Hvilke personlige dataer samler kahoot! Join a kahoot with a pin provided by the host and answer questions on your device. Har en del mangler, derfor har vi udviklet en gratis kahoot!

We Would Like To Show You A Description Here But The Site Won’t Allow Us.

Er på en fantastisk spændende rejse. Det fungerer på nesten alle enheter med en nettleser, noe som gjør det enkelt å få tilgang til selv på eldre datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner. Appen egner sig bedst til.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *