Ferdiglagde Kahoot

Ferdiglagde Kahoot. Er en digital plattform hvor brukere fra hele verden har mulighet til å quize seg frem til læring. Alt de trenger å gjøre er å gå til og skrive inn en gamepin på 4 siffer.

Kan Kahoot! bedre læringspotensialet til studenter? DIG2100 (2103)
Kan Kahoot! bedre læringspotensialet til studenter? DIG2100 (2103) from dig2100.no

Programmet trenger ingen installering på laptop/pc/mac, og det er gratis og er enkel i bruk. Kahoot er gratis å bruke, og barna trenger ikke å registrere seg med navn for å delta. Hun har undervist på tannhelsesekretærutdanningen ved ishavsbyen videregående skole og på.

Du Kan Velge Å Spille (Discover) Ferdiglagde Spill Eller Du Kan Lage Dine Egne Spill (Create Quiz).

Programmet trenger ingen installering på laptop/pc/mac, og det er gratis og er enkel i bruk. 26 nouns #cree 26 nouns na or ni #cree. Spillene skal utfordre både elever og lærere, og er laget for å skape diskusjon, undring og refleksjon i.

Hva Vet Du Om Norges Nasjonaldag?

Det er på tide å øke kunskapen din, og organisere en pubquiz med noen du er glad i. På kahoot.com kan du gratis bruke ferdiglagde kahoot i alle sjangre. Er en digital plattform hvor brukere fra hele verden har mulighet til å quize seg frem til læring.

Kahoot Er I Skrivende Stund Ikke Lenger Gratis, Men Du Kan Prøve Det Gratis.

Kahoot er gratis å bruke, og barna trenger ikke å registrere seg med navn for å delta. We would like to show you a description here but the site won’t allow us. School, er en tjeneste der lærere og studenter har tilgang til ferdiglagde kahooter eller man kan lage kahootene selv.

Fordelen Med Kahoot !, Er Det We Kan Også Lage Våre Egne Tester (Eller Kahoots) Helt Etter Vår Smak.

Deltagerne kan svare fra sin egen mobiltelefon, og de trenger hverken å registrere seg eller å installere noen app. Finne mange nyttige lenker relevante lovverk og mer; Velg blant dusinvis av ferdiglagde quizer eller lag dine egne med ahaslides.

Kahoot Norsk Logg Inn Resort.

2) hvem oppdaget en av de første antibiotika: Slik finner du brukergenererte spill. Hele tjenesten drives av 3 heltidsansatte som tjener til.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*