Kahoot Aktier

Kahoot Aktier. A/s (kahot) stock price, news, historical charts, analyst ratings and financial information from wsj. Det skriver kahoot i en børsmeddelelse, som er udsendt mandag efter lukketid på den norske børs.

Kahoot har tagit in 852 miljoner i riktad emission Breakit
Kahoot har tagit in 852 miljoner i riktad emission Breakit from www.breakit.se

Der er selvfølgelig også en risiko forbundet med en investering i kahoot og vi gennemgår de umiddelbare største problemer platformen møder. 50 million active per month (may 2017) launched: 50 millioner aktive pr måned (maj 2017) lanceret:

Aktier Have En Værdi På Over 1,3 Mia.

Analyse af alle aktier på oslo børs; Hvis du er interesseret i at holde skarpt øje med kahoot aktien og flere hundrede af andre aktier med højt potentiale i 2022, så kan du se alle de aktier som tradedesk dækker her. Da jeg skrev artiklen her, så afventer tradedesk.

50 Millioner Aktive Pr Måned (Maj 2017) Lanceret:

Med mandagens slutkurs vil 25 mio. Deres kerneydelse er en quizplatform, som er en simpel og intuitiv. Asa, (kahot) today announced financial results for its fiscal quarter.

Få Aktiekurser I Realtid Og Alle Nyheder Om Aktier, Økonomi Og Investeringer.

50 million active per month (may 2017) launched: Kahoot as er en spilbaseret læringsplatform. Der er selvfølgelig også en risiko forbundet med en investering i kahoot og vi gennemgår de umiddelbare største problemer platformen møder.

Tradedesks Aktieanbefaling For Kahoot Aktien Ændrer Sig Dag For Dag Og Følger Pris Bevægelserne I Markedet.

Gennem hele 2020 steg aktiekursen, og kulminerede med at toppe i 130 norske kroner. Få dagens aktiekurs på kahot aktier. Det skriver kahoot i en børsmeddelelse, som er udsendt mandag efter lukketid på den norske børs.

Det Oplyser Kahoot I En Børsmeddelelse Tirsdag.

Udviklingen er siden vendt for kahoot, der har. Kahoot har under corona haft en positiv udvikling, blandt andet grundet hjemmeundervisning og den generelle hjemsendelse på skoler og på arbejdspladser. Asa gaap eps of $0.00, revenue of $34.4m beats by $0.19m.

Leave a Comment

Your email address will not be published.